Ķīniešu prognoze 2024. gada otrai pusei pa gadiem: kam bagātība, kam mīlestība, kam nauda

2024. ir Zaļā koka pūķa gads un garais gads. Pirmie seši mēneši jau garām, bet nākamie 6 mēneši nesīs nozīmīgus pavērsienus, pārmaiņas, uzvaras un sakāves.

Ko 2024. gada otrā puse nesīs katrai Ķīniešu zvaigznāju zīmei? 

 

Pūķu prognoze 2024. gada otrai pusei (1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Pūķim nebūs garlaicīgi 2024. gada otrā puse.  Izmaiņas zīmes pārstāvjiem notiks arī tad, kad viņi vēlas stabilitāti un mieru. Un šeit ir caurules! Viņi tikai sapņos par mieru. Viņi cīnīsies par panākumiem, par vietu saulē un par vietu sev tīkamā cilvēka sirdī.

Ņemot vērā, ka Pūķis ir gada saimnieks, šīs zīmes pārstāvjiem veiksies jebkurā konfrontācijā vai sāncensībā. Turklāt Pūķi iegūs gandrīz magnētisku pievilcību pretējā dzimuma acīs, padarot uzvaru jebkurā darbā vieglāku nekā parasti.

Pastāv liela varbūtība, ka Pūķis līdz gada beigām ievērojami nostiprinās savu finansiālo stāvokli. Rudenī pavērsies iespējas pelnīt naudu. Zīmes pārstāvjiem ir svarīgi nežāvāties un censties paaugstināt savu materiālo līmeni.

Grūtības un problēmas var pārņemt Pūķi augustā-septembrī. Ja no viņiem nebēgsi, bet satiksies aci pret aci, tad ātri tiksi galā ar nepatikšanām.

 

Čūskas prognoze 2024. gada otrai pusei (1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Čūskām būs jāpierāda citiem, ka viņi ir īsti profesionāļi. Konkurence profesionālajā jomā būs sīva. Zīmes pārstāvjiem būs jāizlemj: vai nu iesaistīties kaujā, vai nepiedalīties “kaujā”. Starp citu, Čūskas izstāšanās no spēles šogad būs labs gājiens, kas izprovocēs pozitīvas pārmaiņas dzīvē.

Gada otrajā pusē iespējama karjeras izaugsme un peļņas pieaugums. Finanšu sfērā, iespējams, iespaidīgas uzvaras, taču nauda kabatā neieplūdīs, tā būs “jādzen” tur. Labklājība būs tieši atkarīga no darba un pieņemtajiem lēmumiem.

Garais gads iezīmēsies ar kaut kādu strīdu, skandālu vai pat nodevību. Čūskas, tāpat kā dižciltīgi cilvēki, var palaist garām sitienu. Tas sāpēs. Bet tas padarīs viņus stiprākus.

Vai var nēsāt mūžībā aizgājuša radinieka krustu? Ko saka baznīca un māņticība

Vientuļās čūskas var paļauties uz spilgtiem, mīļiem piedzīvojumiem visa gada garumā. Īpaši “mīlīgi” būs jūlijs, oktobris un novembris. Jebkurš “cietoksnis” pakļausies zīmes pārstāvju šarmam. Ilgtermiņa attiecības diez vai sāksies 2024. gadā pēdējos sešos mēnešos. Varbūt tas ir uz labu. Kāzas garajā gadā nav ieteicamas.

Lasi arī: Fantastiski īsie matu griezumi sievietēm virs 45 gadiem (Foto)

 

Zirga prognoze 2024. gada otrai pusei  (1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Pūķis būs žēlīgs pret Zirgu. Zīmes pārstāvjiem nākamajā gadā jārēķinās ar pozitīvām pārmaiņām, ja vien viņi nesēž dīkā. Īpaši veiksmīga būs dzīves finansiālā puse, taču attiecības ar apkārtējiem var nebūt gludas.

Zirgiem 2024. gada otrā pusē būs jāstrādā. Viņi jau ir darbaholiķi, bet “drakoniskā” gadā apstākļi un viņu pašu vēlme liks strādāt no rītausmas līdz krēslai. Zirgu interesēs vai nu pats process, vai rezultāts, tas ir, nauda. Pašaizliedzīgs darbs tiks pienācīgi atalgots.

Vasarā jūsu karjera var pacelties. Zīmes pārstāvjiem nevajadzētu kautrēties demonstrēt savus spēkus un iesaistīties sevis prezentācijā, lai kolēģi un priekšnieki tos pamana. Visticamāk, būs piedāvājumi, ar kuriem Zirgi nerēķinās.

Mīlestības frontē būs pārmaiņu vēsmas. Ja mīlestības saikne ir spēcīga, tad mīlas laiva nesaplīsīs ikdienā un citos pārbaudījumos. Ja attiecības ir saplaisājušas, tās, visticamāk, padziļināsies. Iespējams pat plīsums.

 

 

Kazas/Aitas prognoze 2024. gada otrai pusei  (1943, 1955, 1967, 1979, 2003, 2015)

Lieciet Pūķa kazai staigāt tiešsaistē. Šīs zīmes pārstāvjiem rūpīgi jāizsijā informācija un jārisina tikai svarīgas lietas, nekoncentrējoties uz nesvarīgām. Kļūdas stratēģijas izvēlē un pieņemtajos lēmumos Kazai maksās dārgi. Labāk ir rīkoties saskaņā ar iepriekš izstrādātu plānu un nenovirzīties no maršruta.

Viena no gada priekšrocībām ir tas, ka zīmes pārstāvji būs radošām idejām. Iespējams, vēlēsities īstenot kādu projektu. Ja tas izdosies, tad Kaza piedzīvos ne tikai panākumus, bet arī finansiālu pieaugumu.

Tuvojoties gada beigām, Pūķis dos Kazai iespēju mainīt savu pozīciju profesionālajā jomā vai biznesā. Lietas ies kalnup, iespējama karjeras izaugsme vai veiksmīga darba maiņa uz augstāk atalgotu.

Personīgā dzīve jūs iepriecinās ar jaunām tikšanās reizēm. Ir liela varbūtība, ka aprīlī, septembrī un novembrī notiks liktenīga iepazīšanās. Turklāt kazai patstāvīgi jāmēģina būvēt tiltus uz tā sirdi, kas viņam patīk. Ja pārstāvji “stāvēs malā, knibinādami ar kabatlakatiņiem rokās, tad viņi paliks vieni.

 

Pērtiķa prognoze 2024. gada otrai pusei (1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Pūķis ar Pērtiķi nedraudzējas, taču tas nebūt nenozīmē, ka zīmes pārstāvjiem gads būs slikts. Bez pārbaudījumiem un grūtībām neiztikt, taču, pateicoties atjautībai un viltībai, Pērtiķis var būt starp uzvarētājiem.

Garais gads piesaistīs Pērtiķa dzīvē mīlestību. Zīmes pārstāvji ir slaveni siržu lauzēji. Pastāv iespēja, ka viņiem būs vairāk nekā viens romāns. Paralēli vai secīgi Pērtiķis vadīs romantiskas attiecības – zvaigznes nesaka. Līdz rudenim, iespējams, nonāks pat kāzās.

Pērtiķi, kuriem ir attiecības, visticamāk, pāries uz jaunu līmeni. Pat tie zīmes pārstāvji, kuri skatījās uz sāniem, pēkšņi sapratīs, ka viņiem blakus ir tie, kas viņiem ir vajadzīgi.

Finanšu lietās veiksmīgs būs novembris un decembris. Šajos periodos ir vērts aktīvāk iesaistīties aktivitātēs, kas var palīdzēt palielināt ienākumu līmeni. Septembrī vajadzētu būt uzmanīgākam ar izdevumiem un finanšu darījumiem. Nepareizas kustības dēļ pastāv iespēja zaudēt ietaupījumus.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment